Valentijnsdag


Iedereen heeft wel een mening over Valentijnsdag, de één vindt het commerciële onzin, de ander wil het eigenlijk het liefst elke dag vieren. Wat is nou mijn mening over Valentijnsdag en natuurlijk het belangrijkste: wat is jullie mening hierover?

Laten we bij de basis beginnen, het is een dag waarop je even de liefde extra onder de aandacht kan brengen. Dat idee vind ik een goed idee. Alleen vind ik ook dat als je elkaar echt lief hebt dan moet je toch elke dag een beetje extra liefde geven? Dat dit door middel van ouderwetse kaartjes gaat is natuurlijk heel mooi. Want stiekem vinden we het allemaal leuk om een handgeschreven kaartje te krijgen.

De andere kant van het verhaal is natuurlijk dat dit idee extreem uitgebuit wordt, door verschillende partijen en winkels. Als ik een winkel zou hebben zou ik zeer waarschijnlijk ook hieraan mee doen want het betekent extra inkomsten.

Eigenlijk kan je dit commerciële heel ver trekken. Wat dacht je van de kerstman, één en al commercie, ooit verzonnen door Coca Cola en afgekeken van Sinterklaas.

Laten we het erop houden dat je elkaar gewoon elke dag een beetje liefde moet geven en dat af en toe een handgeschreven kaartje sturen daar alleen maar aan bijdraagt.

Ik ben nu natuurlijk ook heel benieuwd naar jullie mening over Valentijnsdag? Pure commercie of toch een kans om je liefde te tonen? 

Please follow and like us: