Steel Panther op Valentijnsdag 2019 naar Paradiso


De glamrockband Steel Panther komt, waarschijnlijk geheel in thema, op Valentijnsdag 2019 naar Paradiso, Amsterdam! Hier zijn tickets te verkrijgen.

Het gaat om de Sunset Strip Live Tour 2019. De band zal in Paradiso in de Grote Zaal spelen. In 2016 en 2018 stond Steel Panther nog in 013, in Tilburg. Aan 013 heeft uw webmaster van de Februari weblog persoonlijk hele goede herinneringen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 28 september 2018 om 11:00 uur via de websites van Paradiso en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Geschiedenis van de band

In 2000 werd de formatie opgericht in Los Angeles onder de naam Metal Shop, wat snel veranderde in Metal Skool en uiteindelijk Steel Panther werd. De groep begon als parodie op de typische jaren tachtig glammetal-scene, maar groeide al snel uit tot een beroemde band. Het kwartet heeft vijf studioalbums opgenomen die nummers bevatten met expliciete en humoristische teksten en grof gitaarwerk. Met overdreven veel make-up, lang haar en hun hoge dosis humor geeft de excentrieke band keer op keer spectaculaire shows waarna het publiek met een lach op het gezicht naar buiten loopt.

[Bron: https://www.artiestennieuws.nl/96924/steel-panther-2019-paradiso]

Please follow and like us: