In Lopik zijn er gewoon Valentijnsdag activiteiten


Ondanks de nationale lockdown waarin we al weken zitten viert Lopik gewoon Valentijnsdag. Kan het niet fysiek, dan doen ze het gewoon online.

Het Fulcotheater in IJsselstein heeft leuke online activiteiten samengesteld voor Valentijnsdag (14 februari). In IJsselstein wordt een leuke wedstrijd voor jong en oud georganiseerd.  Vooral in een tijd van lockdown, avondklok en bezoekbeperkingen vindt het Fulcotheater het belangrijk om – op afstand – een liefdevolle wens of groet te brengen.

Schrijf deze wens of boodschap, aan wie dan ook, op een hartvormige kaart en doe deze in de brievenbus van het Fulcotheater op de Overtoom 3 in IJsselstein. Alle harten worden op de ramen geplakt zodat iedereen kan meegenieten. Voor de leukste tekst en het origineelste hart liggen bioscoopbonnen en een Valentijns-arrangement voor twee personen klaar. Om Valentijn luister bij te zetten is ook t/m donderdag 11 februari voor 24,50 euro een Valentijns borrelplank te bestellen, met lokale producten uit de Lopiker- en Krimpenerwaard. Voor informatie, bestellen en afhalen/bezorgen op 14 februari: kijk op www.fulcotheater.nl.

Wie vindt dit nou niet een super romantisch idee?

(Bron: https://zuid.zenderstreeknieuws.nl/nieuws/nieuwsflits/1043871/fulcotheater-viert-gewoon-valentijnsdag)

Please follow and like us: