Carnaval… maar dan in Sydney!


Een backpackende chick heeft verzonnen dat je ook carnaval, zoals dat in Brabant gevierd wordt, in Sydney (Australië) kan vieren. Een super idee!

Janneke uit Valkenswaard vierde altijd carnaval thuus is Brabant. Maar omdat ze bij Dutchies Travel werkt en al een aantal keer op rij in Australië haar vakantie heeft gevierd dus nu in Sydney. Na een geslaagd nieuwjaarsfeest heeft ze twee Australische kroegenbazen ervan kunnen overtuigen hun kroeg op te stellen op 1 maart.

Voor het overtuigen van de kroegbazen was volgens Janneke niet veel nodig: “,,Eigenlijk was er geen overtuiging nodig! In beide kroegen hebben we op 1 jan jongstleden een afterparty georganiseerd na de nieuwjaarsduik en dat was een groot succes. Dat waren goede avonden voor de uitbaters dus zij waren meteen enthousiast om weer een feest te houden. Ze zeiden dat ze Nederlanders fijne gasten vinden. Goed humeur, nooit gedoe, goed gemanierd.”

En dan barst het los daar hoor in Australië. Volgens Janneke wordt het geen standaard feest maar een typisch Nederlands feest met DJ’s en het dansen van de polonaise.

Nou, dat wordt leuk!!

(Bron: ED.nl).

Please follow and like us: