Activiteiten 11de van de 11de


Naast de grootse opening van het carnavalsseizoen in Maastricht om 11.11 uur zijn er nog een aantal andere carnavalsgerelateerde activiteiten te doen.

Zo is er een heuse carnavalsdag op Radio 100 % NL en deelt het Brabants Dagblas (BD) enkele modieuze tips voor de trends tijdens het komende carnavalsseizoen. Wat betreft de carnavalsradio staat Radio 100 % NL de gehele dag in het teken van carnaval. de Snollekebollekes worden er veelvuldig gedraaid en je zou het hele dag straalbezopen kunnen hossen in je huis. Als je dat nog niet leuk genoeg vindt deelt het BD ook een aantal tips, qua outfits, die je heel erg filts maken tijdens het carnavalsseizoen 2019: https://www.bd.nl/brabant/van-chique-jas-tot-casa-de-papel-en-peaky-blinders-hoe-netflix-het-straatbeeld-tijdens-carnaval-gaat-bepalen~a0fe0cdf/

En in Waalre (Brabant) is er geen mannelijke Prins Carnaval maar een vrouwelijke Prinses Carnaval. De Prinses Carnaval is daar vandaag geïnstalleerd. Net als het Sinterklaasfeest zijn dus ook de carnavalstradities aan modernisering onderhevig.

 

Please follow and like us: